11.06.2010 г., 20:26 ч.

Мъжкото сърце 

  Поезия
621 0 0

Там, на кея, се разхожда 

 една жена със рози в ръце

и чака замечтана

да открие мъжкото сърце!

Дали ще дойде, тя не знае?

Много го е чакала досега.

Кораби отплуваха надалече 

и вече са на родната земя.

Само чайките летят над брега 

и те не могат да чуят 

нейната молба!

И този път не сполучи,

не намери мъжкото сърце!

 

 

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??