13.01.2017 г., 20:03 ч.  

Мъжът 

  Поезия » Бели стихове
530 0 4

                                                    Мъжът 

 

Мъжът не се оплаква, той просто споделя!

Ако друга жена е докоснала неговата душа.

Той разказва за живота си, за своята съдба.

А жените на лоши и добри разделя.

Недей се смя на мъжката сълза.

Тя истинска е, щом видяла си я, замълчи.

Значи той приятел е видял в теб. Нали!

Споделя с тебе своята тъга сега.

Не се усмихвай, а го прегърни така.

Да почувства топлина, прегръдка една.

След миг отново ще е смел и силен!

Отново за любимата би извикал на дуел.

Но тази истинската жена не носи маска.

Другата от живота си той задраска.

Бъди до него негова опора една.

Стани за него Истинска жена.

За да повярва, че има на света 

една любима, без маска жена!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??