30.07.2008 г., 19:00 ч.

Мъжът ми нищо не разбира :) 

  Поезия » Хумористична
947 0 31


Леее, бързо...
скрий се в гардероба!
Че мъжът ми, чуваш ли го? Идва.
Щом ни свари, тъй ще ме нахока,
(че отново в къщи има криза).

И на работа ме праща, ама нейсе...
Колкото изкарах, още толкоз даде.
В наш`та фирма вИси на вратата:
,,Който не работи, бАрем да се храни!''

Все се прави на петел и кукурига.
Т`вари се с торбите кат' магаре.
А парите вечно не достигат
за море, балкан и за сафари.

Ми, човек съм. К`во дa се направя.
Искам на почивка аз да ида.
С къси пОли, с впити панталонки,
с ,,3D'' цици искам да се видя.

Бонбони на децата ще купува?
А цигари... от къде да взема?
Хем не иска вечно да гладува,
хем не дава да си хвана гадже.

Бързо, бързо...
влизай в гардероба!
Че мъжът ми нищо не разбира.
Щом те види с мене, ще ти каже:
,,К`во хареса И на тази грозотия!''
                                          :)

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??