9.03.2024 г., 18:03 ч.

Мълчалива обич 

  Поезия » Друга
72 0 0

Мълчалива обич

 "Доведе ме на бурята плача"
                                       Д. Дамянов ("Приказка")

Обичам те!
Какво друго с очите
                           да ти кажа?!
Прости ми!
Не искам да те моля...,
само ще си тръгна...!
Не питай,
защото много ме боли..!
А е време,
път ме чака..!
Да, по-силният си тръгва!!?
Дали е тъй?!
Нима без Обич може да си силен!?
Не се обръщам,
но не от гордост!
Мъжете - нямат право на сълзи..!
А аз?!
Нищо! Нека капят!
Не са от слабост,
а от болката,
че те обичам още...,
но "трябва" да си тръгна..!
Друмникът -
бурята и пътищата го зоват...

            Стоян Койчев – Шани
            гр. Стамбоилйски
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??