13.07.2017 г., 10:47 ч.

мълчаНИЕ 

  Поезия » Друга
242 1 2

Премълчаваш нас,

за да запазиш себе си.

 

Поне един да живее...

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??