22.11.2007 г., 10:54 ч.

Мълчание 

  Поезия » Друга
645 0 5
         Мълчание

  Мълчим,
когато се обичаме.
Мълчим,
дори когато плачем.
Мълчим,
от болка да умираме.
Мълчим,
когато щастието пазим.
Мълчим,
обичаме и мразим.
И смеейки се пак...
Мълчим!
И думите превръщаме  в
мълчание.
Крещейки, ние пак...
Мълчим!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??