11.01.2008 г., 12:00 ч.

Мълчание 

  Поезия
585 0 2

 

Миг мълчание във тишината,

а после дума казана напразно.

Защо променят се нещата?

Тъй да бъде!

 

Така си пожела съдбата.

Да бъда аз студена,

но боли. Нали?

А ти към мен да си насочен.

 

Така остават си нещата -

празни, мрачни, неразбрани.

Но знаеш ли? Ще научим двама,

че боли сега, когато сме далеч един от друг.

 

Няма те и мен ме няма

и остава пуста тишината.

Това е краят на една история

за омразата на любовта.

© Ана Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??