12.03.2021 г., 19:00 ч.

Мълчат аплодисменти 

  Поезия
311 0 1

 

Театрите - затворени!
Публиката - няма!
Житейската история
разказана чрез драма. 

 

Завесата е маска
която крие думи.
Шамар или пък ласка
е днешното безумие? 

 

Лекуваме зараза,
а театърът какво е?
Усмихната гримаса,
намръщени завои.... 

 

Столовете студеят
и чакат в карантина.
Чиги се люлеят
в надежда за ваксина. 

 

Дъното закрива
невиждани моменти,
че Мелпомена, жива е,
мълчат аплодисменти... 

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??