1.01.2010 г., 3:06 ч.

Мълчи, народе... 

  Поезия » Гражданска
775 0 1

                  Мълчи, народе...

 

 

Мълчи, народе "Възродени".

Мълчи, ти казват ТЕ отвред.

Но мъката мълчаща тя във теб е,

но мълчиш ли си, ТЕ ще те е.......т и отвред.

 

Мълчахме толкова години.

Мълчахме и шепнешком се мъчихме тогаз.

Мълчахме от така наречени "другари".

Млъкни, ти казват, по-добре ще е за нас.

 

Така мълчи народът "Възроден",

но мъката мълчаща пак е там.

Стани, народе "Възродени"

и Възроди се сам.

 

                                                               Стефан Иванов Йовевски

                                                              

                                                               Четита и  възродена нова 2010год.

© Стефан Йовевски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??