6.11.2007 г., 0:25 ч.

Мълчиш 

  Поезия » Бели стихове
821 0 14

Мълчиш.

Около теб

е странна суматоха.

Навярно иска ти се

да ме сринеш,

обсебен от невъзможността

да съм до теб,

отново да ме имаш.

Няма как.

Не искаш

да ме видиш,

и не можеш -

в онази светлина от

лунни трепети,

дори с привкус на есенна

слана

по жълтите дюли.

По-скоро идеята

да ме притежаваш

на ужким

уби у мен

и последните истински

чувства,

останали след твоето

бягство

от страх.

И захвърлена като

фас

от поредната недопушена

цигара

във тъмното,

все още димящ,

но догарящ…

защото

няма чувство

за страст -

уби го твоето

самочувствие.

 

 

02.11.2007

NG/nnn

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??