21.07.2012 г., 13:39 ч.  

Мълнии от страсти 

  Поезия » Еротична
1026 0 1

Мълнии от страсти

 

Мълнии от страсти ме раздират,

кожата е топла, мека като кадифе,

тялото жарава е и парещо вибрира,

очаква твойте силни, галещи ръце!

 

Опитай сочните ми влажни устни,

тъй сладки от любовния нектар,

пропили страсти и омайни, вкусни

разгарят страстен огън и пожар!

 

Гали косите мои - буйни, дълги, руси,

цял водопад са те от слънчеви лъчи,

лежерно падащи по тялото на снопи,

оплитащи със прелест, аромат, искри!

 

Води ме дръзко, Мили, за към Рая,

поемам те във ритъма на Любовта,

а там дори и себе си не ще позная,

защото ще туптим в една душа!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??