21.10.2006 г., 8:43 ч.

Мъртвата река 

  Поезия
676 0 5
Животът ми е като мъртва река.
И боря се аз всеки ден да не потъна.
А днес не зная как, но случи се така,
че успях аз да изплувам на брега.

Но тегли ме реката пак надолу. 
Натам, към мъртвите дъна.
И зная аз - ще дойде този ден, когато
ще ме изтеглят мъртва на брега.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??