2.07.2011 г., 14:11 ч.

Мъртвосиньо 

  Поезия » Философска
363 0 0
"Мъртвосиньо"


Мъртвосиньо е морето
в твоите очи,
тъмните води в сърцето -
жадно пиеш ги.

В тях аз скочих, без да зная
колко си жестока ти,
въпреки това желая
да не съм със теб щастлив.

Мразя те и те обичам -
зла любов, замлъкнал смях,
докосвам те и се обричам
да умра със тебе в грях!

*                      *                      *

Мъртвосиньо е лицето,
мъртъв в твоите очи,
мъртвите сълзи в сърцето
завинаги си скрила ти...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??