17.03.2008 г., 10:52 ч.

(n)evermore 

  Поезия » Друга
1101 0 21
 

Говори ми.

Днес летях...

и си  мислех за теб.

Говори ми.

Толкова суша

се стовари

в очите ми

вчера...

Говори ми...

Искам

пак да си чужд

и

безизразно

мой.

Говори ми...

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??