12.02.2014 г., 15:53 ч.

На 10 си! 

  Поезия
451 0 0

На 10 си и искаш,

безброй мечти във дланите си да притискаш!

И мига във който ги разтвориш,

да полетиш след тях без дори да се тревожиш!


На 10 и трябва,

в живота хубав всичко да те радва!

Щом събудиш се без вдъхновение

недей да губиш и капка настроение!


На 10 си и знаеш,

че всичко може да постигнеш щом се постараеш!

Недей усилията да си пестиш

и всички върхове пред теб ще покориш!


На 10 си и можеш,

с топлина и обич всичко лошо да обориш!

Ако случи се така, че се обезсърчиш,

зад теб сме, погледни към нас

и мигом ще ти вдъхнем сила пак да полетиш!

 

Трябва да можеш да искаш все повече да знаеш,

и светът прекрасен ти да опознаеш!

© Любомира Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??