На дъщеря ми Ели
Ти си огън, разгарящ се в наште души
и усмивка във нашите вечери!
Ти си слънцето, слязло от небесни зари
и погалило с обич лицето ни!
Твоят пламенен поглед разпаля зора
с аромата на нежно ухание,
ти си пъпка от роза, разцъфваш сега
и раздаваш очарование!
Твойта виталност и красота
ни придава вкуса към живота!
Твойта обич, чистота, доброта
всеки ден сгрява сърцата.
Този ден е специален за теб,
мое малко, любимо момиче!
Днес те посрещаме с огромен букет
и ти казваме, че те обичаме!
И споделяме с теб, че мечтаем сега
да съзреме света
през погледа на твойте 16 години,
че желаем ти цялото щастие на света...
И наздраве за много години!
17.03.2008
© Анна Дюлгерова Всички права запазени
/и аз на същата дата съм родена/