16.07.2017 г., 19:10 ч.

На 18 годишния Алекс от Бяла 

  Поезия » Гражданска
523 0 1

Бог плаче - дъжд вън вали,

как тоз ром се не смили

над младия човек,

и то в 21 век?
Защо се е държал кат звяр див

и сал зарад цигара не го оставил жив!?

© Георги Всички права запазени

btvnovinite.bg/article/bulgaria/pochina-18-godishnijat-aleks-koito-beshe-prebit-pred-diskoteka-v-bjala.html

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??