31.05.2007 г., 19:23 ч.

на **** 

  Поезия
642 0 10

Със хладни пръсти струните докосваш,
от стона им настръхвам и премалям.
Отпивам, ала с всяка глътка, просто,
пожарът в мен не гасне, а изгарям.
Забравила бях онзи трепет сладък,
от поглед и неволен жест извикан,
копнежа, да ме любиш до припадък,
от женското начало предизвикан.
Не смея да да те гледам във очите -
на своите очи не давам вяра...
И в мислите си шеметни политам,
а уж небрежно, паля си цигара.
Мелодията даже и не чувам -
в ушите ми тупти до звън страстта ми.
По дяволите тези тънки струни -
аз цялата съм диво-сластни гами.


© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??