15.10.2008 г., 11:39 ч.

На 31 

  Поезия
949 0 19
Харесвам се на трийсет и една -
по-дръзко и уверено красива.
Не мамя свойта женска суета,
а вярвам, тази възраст ми отива.

Чаровни и по-женствени черти
изваяха годините по мене.
Скъп перлен наниз нося, все от дни,
задъхано и страстно изживени.
На срещите засмените очи
блещукат в моите с приветлив пламък.

Преди бях само нежност и лъчи.
Днес съм КРИСТАЛ,
искрящ шлифован камък.

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??