21.12.2004 г., 13:57 ч.

На 32 

  Поезия
822 0 4
При мен защо дойде?
Ти знаеш ли това дори?
Коя съм аз?...
Откри ли ме или реши,
че съм като дете -
невинно и без грехове.
Дете в жена...
Жена на тридесет и две.
Невинна в любовта,
но не съвсем без грехове.
Виновна без вина...
С живот във пропаста,
бездъние и истинска душа.
Мираж ли бях за теб?
Или каквато ти ме построи?
Аз пак съм си като дете
и твоята жена на тридесет и две.

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??