28.11.2010 г., 10:44 ч.

На 360 градуса 

  Поезия » Друга
1164 1 0

Кучка съм, но не твоята,

кучка съм, но няма да ми мине модата,

кучка съм, но ти ме направи такава,

кучка съм и такава оставам.

 

Лоша съм, но не ми пука от това,

лоша съм, но ще вървя с гордо вдигната глава,

лоша съм, че те обичах,

лоша съм, че душата си пред теб събличах.

 

Курва съм, че със други се целувам,

курва съм, че теб ревнувам,

курва съм, че в чужди легла вечер лягам,

курва съм, че по теб си падам.

 

Фалшива и може би измамна,

даже искам да съм мъничко коварна.

Измислена, дори красива - в това ме бива.

До сега ти сърцето ми разбива - от днес започвам аз!!!

 

 

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??