19.06.2018 г., 20:39 ч.

На 40 

  Поезия
263 2 2

щеше ми се 
със тебе да имахме син
един такъв мъничък
и наперен 
като малко петле
храбро и беззащитно
и да го държа
за ръчичка 

децата ни са големи
ти знаеш

 

но

още копнея

и май 
ще съм много по-отговорна
към чувствата

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??