22.01.2019 г., 9:01 ч.

На... 

  Поезия » Любовна
427 1 0

 

На...

 

Щастлива ли си с другия кажи

когато нощем страстно те целува

склонил глава на твоите гърди?

Целувката му колко ли ти струва?

 

Заспива нощем той до теб, а ти

оставаш будна с поглед към звездите.

Притварям с образа ти аз очи,

а сутрин се събуждам със мечтите!

 

Знаеш ли, животът ми горчи?

Миг без теб за мене е година!

Липсваш ми и много ме боли!

Но защо? Не знам защо замина?

 

Ако имах два живота аз

бих ги дал но ти да си щастлива!

А на мен ми стигаше и час

да си моята мечта красива!

 

И сълзите много ми горчат,

болката не спира във душата!

Като огън парят и горят

но уви! Такава е съдбата!

 

Може би в един прекрасен ден

ти отново тук ще се завърнеш?

Както някога ще си до мен!

Както някога! Ако се върнеш?

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??