17.03.2023 г., 23:47 ч.

На ... 

  Поезия » Любовна
514 4 1

Обожавам ситните капки роса,
кондензиращи по твоята нежност!

 

Обожавам кичурите мека коса, 
разлети по мен в миг на копнежност!

 

Обожавам  сълзите жива вода,
когато си безкрайно щастлива!

 

Обожавам твоята светла Душа,
когато си тъжна и в мен си се свила!

 

Обожавам ръцете ти , когато са в плен,
вплетени в моите пръсти на възел!

 

С теб  аз съм щастлив и прероден,
най щурият щрих на вечният пъзел!
  

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Очарователно и нежно, хареса ми и два пъти си го прочетох, нали е озаглавено само '' НА...''
Предложения
: ??:??