27.05.2008 г., 19:06 ч.

На Арлекин 2 

  Поезия
1329 0 18

 

Обожавам те, мило момче –

чисто, съвсем по приятелски,

ти си душата, която търся за мен,

ти си мъжът, за който мечтая.

Такова сърце – невинно, добро,

дух – силен, дори в слабостта си,

талант си и знаеш в какво -

да вложиш любовта и страстта си.

Ти моя слабост и гордост си, знай –

затова на споделена любов те орисвам,

за да бъдеш щастлив във земния рай,

а не тъжен и вечно потиснат.


 

26.05.2008г. (03:20h)



Това е вторият ми стих, който е посветен на Миро, но той го заслужава! Уверете се сами:

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=115724

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??