4.08.2012 г., 10:13 ч.

На Ash 

  Поезия » Любовна
398 0 0

На Ash

В усмивката ти слънцето открих

и после покори ме светлината...

Не казвай нищо, нищо... замълчи

и само се усмихвай в тишината!

 

Усмихвай се и няма да боли,

дори да знам, че няма да те имам!

Усмихвай се и ако щеш, мълчи -

на мене слънцето ми стига!

 

Усмихвай се и нека бъде лято,

и нека се превърне във вода

ледът, сковал сърцето от години,

дори да се удавя след това!

 

Усмихвай се! А аз ще те обичам,

ще носиш слънце в моята душа

и тази топлина ще бъде с мене,

додето си отида от света!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??