На Ash
В усмивката ти слънцето открих
и после покори ме светлината...
Не казвай нищо, нищо... замълчи
и само се усмихвай в тишината!
Усмихвай се и няма да боли,
дори да знам, че няма да те имам!
Усмихвай се и ако щеш, мълчи -
на мене слънцето ми стига!
Усмихвай се и нека бъде лято,
и нека се превърне във вода
ледът, сковал сърцето от години,
дори да се удавя след това!
Усмихвай се! А аз ще те обичам,
ще носиш слънце в моята душа
и тази топлина ще бъде с мене,
додето си отида от света!
© Милена All rights reserved.