24.05.2009 г., 22:30 ч.

на Б 

  Поезия » Любовна
678 0 3

Посрещам утрото със песента на птици,

с милувката на пурпурни лъчи.

Изгарящ спомен - две зеници,

усмивката на твоите очи.

Като сън отминаха години,

случайна среща - поглед на дете -

нашепва скъпото ти име,

в луд бяг препуска моето сърце.

Събуждам се със песента на птици,

с ухание на цъфнали цветя.

Докоснах те, целунах две звездици -

очичките на твойта дъщеря.

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??