13.12.2007 г., 15:57 ч.

На Боби 

  Поезия » Любовна
697 0 2
А до вчера не знаех какво е любов,
мислех, че само говорят за нея,
но кажи ми дали си готов
с теб да я изживея.
Да се върнем назад -
там където се запознахме
и открихме нов свят -
красив и богат,
там душите си сляхме,
там в мечтите си заживяхме.
И бяхме само двамата...
докоснах те, а ти ми отвърна,
разплаках се, а ти ме прегърна
и сгушена в теб се отпуснах,
не мислех за нищо, летях
и едва тогава успях
без страх в живота си да препускам
.

© Петя Микова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??