8.02.2008 г., 8:32 ч.

На Боби 

  Поезия » Любовна
577 0 1
И тази нощ ръката ти ласкава

до болка ще гали четирите струни.

На дансинга с бляскави поли

ще лудуват момичета

и ще вият от унес.

Китарата, плачеща, ще се заизвива,

ще стене, ще моли за прошка ръцете ти,

а викове: „Още" ще радват сърцето.

На моя стол в ресторанта, знам,

ще е седнала другата.

По-мила, по-добра и по-хубава...

Защо не съм струна в една бас-китара?!

 

© Людмила Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??