29.05.2008 г., 14:06 ч.

На Борис 

  Поезия » Любовна
607 0 2

                На Борис

 

Ръцете ми към тебе се протягат,

усмивката за теб на моето лице е,

играе, не спира, няма да се крие.

Сега си мисля и не спирам

 

да те обичам днес и винаги.

Не, не съм забравила чувството...

В мен било е винаги за теб !

Защо да бъде трудно да обичаш,

 

нима е трудно и да дишаш?

Не, просто трябва да повярваш.

С душата си да го усетиш,

че аз съм тази с любовта,

 

с надеждата, че съм мечта,

че само аз съм твоето утре.

Усещаш ли ме, тук съм!?

За тебе съм и само твоя,

 

завинаги в очите с любов,

ще ги отварям сутрин щом

усетя ласката на изгрев нов,

единствено с мисълта за теб.

 

                               Поли

 

       На мъжа, който ще обичам винаги!

 

 

 

 

 

 

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Споделена, но объркана любов.
  • Хареса ми, но не можах да се ориентирам на споделена любов ли е посветено, или на загубена любов? Има замисъл...
Предложения
: ??:??