16.04.2009 г., 16:33 ч.

На брега 

  Поезия
563 0 13



със звездна мрежа
нощта иска да хване
копнежите на слънцето
нападали в морето

а те
в очите ти се отразяват
и още по-топли
ги правят

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??