1.10.2008 г., 21:41 ч.

На човека, когото обичам... 

  Поезия » Бели стихове
954 0 1

Сега си с друга,

а аз съм сама -

без душа и сърце,

които са в твоите ръце.

Жадувам усмивка

да видя твоя,

очи, изпълнени с гняв,

при теб да съм пак,

край теб в полумрак!

© Меглена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??