25.09.2014 г., 0:03 ч.

На Дега 

  Поезия
742 1 4

 

                                                                                    На  Дега

 

 

 

                                                                          Малката балерина

 

 

 

 

                                                              Снежинката описа своя танц.

 

                                                                             Сълзи, аплаузи.

 

                                                                                 Реверанс.

 

 

 

 

                                                                        Голямата балерина

 

 

 

 

                                                                 Снежното описа реверанс.

 

                                                                           Сълзи, аплаузи.

 

                                                                           Последен танц.

 

© Георги Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??