Sep 25, 2014, 12:03 AM

На Дега 

  Poetry
748 1 4

 

                                                                                    На  Дега

 

 

 

                                                                          Малката балерина

 

 

 

 

                                                              Снежинката описа своя танц.

 

                                                                             Сълзи, аплаузи.

 

                                                                                 Реверанс.

 

 

 

 

                                                                        Голямата балерина

 

 

 

 

                                                                 Снежното описа реверанс.

 

                                                                           Сълзи, аплаузи.

 

                                                                           Последен танц.

 

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??