21.06.2018 г., 9:32 ч.

На дланите ти мъжки нежността 

  Поезия » Любовна
542 5 10

На дланите ти мъжки нежността

 

Как искам да почувствам в този миг

на топлите ти устни сладостта...

Копнея аз за милия ти лик.

 

На дланите ти мъжки нежността

да ме обсипе бавно като дъжд.

На лятото това е прелестта...

 

Да легнем двама в цъфналата ръж

тела преплели чак до утринта.

Но, сърчице, ти пламъка си сдръж!

 

Дали съдбата туй ни начерта,

на гръдта ти да съм бездиханна...

О, как приятна ми е мисълта!

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??