Jun 21, 2018, 9:32 AM

На дланите ти мъжки нежността 

  Poetry » Love
545 5 10

На дланите ти мъжки нежността

 

Как искам да почувствам в този миг

на топлите ти устни сладостта...

Копнея аз за милия ти лик.

 

На дланите ти мъжки нежността

да ме обсипе бавно като дъжд.

На лятото това е прелестта...

 

Да легнем двама в цъфналата ръж

тела преплели чак до утринта.

Но, сърчице, ти пламъка си сдръж!

 

Дали съдбата туй ни начерта,

на гръдта ти да съм бездиханна...

О, как приятна ми е мисълта!

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??