11.10.2015 г., 18:48 ч.

На добър час 

  Поезия » Любовна
555 0 0

 

Научих се да бъда грешка в твойте редове,
научих, че съм реплика на скъпо питие,
научих се да пея само втория вокал -
дали с мен вече си се запознал?

 

Приятно ми е, аз съм този, който в тебе спа.
Загледай се в очите! Крия мъничко тъга -
това ми е останало от предното ти "Аз" -
сипи ми още капка...и кажи - "На добър час!"

© Любомир Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??