29.08.2018 г., 0:12 ч.

На добър час, приятелю! 

  Поезия » Любовна
1109 0 2

Търпеливо затварям очи.
Правя опит да дишам спокойно.
А душата буквално крещи.
Скъпи, останали са ни само спомени!
Бяхме два свята, събрани в едно.
Светли, слънчеви и ужасно щастливи.
Днес сме тъжни, самотни, угрижени.
Не говорим, нито прегръщаме.
Търсим други начини да се усмихваме.
Уморено затварям очи. 
На добър час, приятелю. 
Трябва пак да започнем да дишаме!

© Veselina Petrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??