22.04.2020 г., 10:02 ч.

На добър път! 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Ти искаш да си тръгнеш, добър път!

От безлюбов разбрах, не се умира.

Усещам те, за бягство си готов, 

не бих могла и да те спра насила.

 

Не е любов каквото ми предлагаш, 

страхлив си и въобще не ти отива

да говориш за вярност, а после

по сърцето ми с нож да рисуваш. 

 

Ти искаш да си тръгнеш, добър път!

Отдавна се отказах да те моля

за останки от един измислен рай, 

за студен, изгаснал огън... 

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??