8.02.2013 г., 12:37 ч.

На друг 

  Поезия » Любовна
588 0 7

НА ДРУГ

 

Как искам да те имам…

да си моята любима,

но ти си недостъпна –

за друг си, скъпа.

 

В картини те рисувам

и нощем те сънувам,

но ти си блян далечен –

на  друг си вече.

 

Сърцето не изстива

и в мен е болка жива.

То плаче и те търси,

но ти къде си?

 

Обичам те, обичам!

На болник май приличам,

а другия се смее –

той с теб живее!

Добрич

 

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??