НА ДРУГ
Как искам да те имам…
да си моята любима,
но ти си недостъпна –
за друг си, скъпа.
В картини те рисувам
и нощем те сънувам,
но ти си блян далечен –
на друг си вече.
Сърцето не изстива
и в мен е болка жива.
То плаче и те търси,
но ти къде си?
Обичам те, обичам!
На болник май приличам,
а другия се смее –
той с теб живее!
Добрич
© Румен Ченков Все права защищены