6.05.2007 г., 20:23 ч.

На другата 

  Поезия
795 0 4
Силни думи, отново убийствени,
но еднодневни.
Прозрачна тактика, експлозивна,
прегазваща някого.
С тайна мисъл за кражба неистова
и за отнемане
на миг, на внимание импулсивно
и думи изплакани.  

Празно заричане, показно бягство,
женски хитрости,
правещи рани, да има после
сърца за лекуване.
Замазани грешки, след сторена пакост
и скрити истини
налагаш на болното място нощем
и будиш бленуване.  

Няма за жалост стойност реална
тази стратегия.
Постигаш внимание, ставаш жадувана,
убивайки нещо.
Просто жена си, напълно нормална,
сто процента естествена.
Но аз отказвам да съм вечно вербувана
за манипулиране грешка. 

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??