На две
споделя(х)ме един и същи сън
не бих могла да го разкажа
но Ти-сънуващият с мен
навярно би могъл да им докажеш
че с теб сме скитали из вечността
споделяйки и хляб и смисъл
в прегръдките на любовта
без капчица умисъл
сега разделяме на две
(в изречено и в премълчано)
наученото да тупти сърце
за да превърнем
края на Живота си в Начало
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени