Jul 4, 2015, 12:35 PM

На две 

  Poetry
339 0 6


На две


споделя(х)ме един и същи сън

не бих могла да го разкажа

но Ти-сънуващият с мен

навярно би могъл да им докажеш

че с теб сме скитали из вечността

споделяйки и хляб и смисъл

в прегръдките на любовта

без капчица умисъл

сега разделяме на две

(в изречено и в премълчано)

наученото да тупти сърце

за да превърнем

края на Живота си в Начало

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??