22.11.2017 г., 20:48 ч.  

... на дълбоко 

  Поезия » Друга
334 0 1

 

 

 

Сексът е много старо дървено рало,
с което човек оре от векове пръстта.
Но дълбоко навътре в тялото си,
крещи Земята от самота.

Всички думи са планирана лъжа,
които отдавна са невярност.
Надълбоко навътре в тялото,
изгарящ в  мисъл за нечутост.

От извора, всичко което пада
е в на дявола във водовъртежа.
А там демоните са,
истинско мъртво вълнение.

 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??