23.10.2007 г., 21:54 ч.

На дъното 

  Поезия » Гражданска
958 0 33
Тайни срещи. Ден подир ден.
Тихи улички. Спряло такси.
Две усмивки. Поглед смутен.
Очи пълни. Отново сами.
Мръсна кофа. Улично псе.
Умивалник. Мръсен сапун.
Стар бездомник. Просят ръце.
Дървен крак. Паднал бастун.
Късна вечер. Изстрел един.
Плаче бебе. Майка крещи.
Тъмна доба. Куршум победил.
Без ответ. Без откат. ... и без шум.
Кръв. Линейка. Полиция. ,,Стой.''
Удар в кръста. Закопчани ръце.
Пистолет. Белезници. Конвой.
Смъртен писък. Умряло сърце.
................
Тайни срещи. Нощ подир нощ.
Млади влюбени. Жълто такси.
Спи бездомник до мъртвия кош.
Мръсно куче до него лежи!!!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??