11.04.2020 г., 19:28 ч.  

На теб 

  Поезия » Друга
437 0 1

Път от моя път ,

кръв от непролятата ми кръв - чуй ме!

Чуй - сърцето ми отвътре.

Там, където липсваш - боли. 

Едва доловимо, 

почти нежно,

почти адажио.

Ти си любов - несбъдната, несътворена. 

Ти си чудо, моето. 

Животът ти виси на косъм.

И той е бял. 

За теб... нямам думи. 

Любов, за теб нямам оръжия, 

нито молитва, нито клетва. 

Само сънища,

извънредно долетели. 

Чуй ме, любов!

Ти си моят кълвач- събота сутрин. 

Чуй ме, любов-

аз плача за теб.

Чуй ме, любов!

Дори да не ми се случиш...

 

 

 

 

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??