9.05.2009 г., 15:50 ч.

На един ден 

  Поезия » Друга
803 0 1

Ах, времето!

Лети - с предвидимите стрелки

и непредвидима до нахалство мярка за приличие!

Не пита весело ли ни е, или пък боли,

затуй че спира някога, а друг път кара ни да тичаме...

 

 

Туй, времето

че отброяваме, е толкова човешко

и неудържимо чувство е мигът, когато те догони

спомен минал - феерично или тежко

да го спомниш... Емоцията е - вика, стене, спори!

 

 

Ах, времето!

Сега живея и горя! Но лентата някога връщам -

в на миналото усмивките или пък бремето...

и няма да се уморя назад да се обръщам,

нали е времето във мен, и аз съм все във времето!!!

© Мая Бая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кукличката... доста странно прозвище за поетеса :D
    Айде една шестичка от мене...
Предложения
: ??:??