1.07.2009 г., 10:39 ч.

На един нахално-любопитен приятел 

  Поезия » Друга
676 0 12

Хич недейте наднича!
И недейте се сърди.
Стиховете са лични.
Като четка за зъби.

Познати и тути кванти.
Всеки си плаща. Точно.
Нито дума аванта!
Частна собственост. Точка.

Ако си паралия
и се правиш на умен,
мога да те отвия
срещу дадена сума.

Ще те светна идеи,
думи, образи, строфи...
По-нататък недей.
По-нататък е кофти.

По-нататък е някой,
дето хитро намига.
Дай парите и бягай -
гледай да те не стига.

Ако пък си михлюзин
и тарикат...
Не бе!
Аз продавам илюзии.
Просто не е за тебе.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??